PAKAT-PAKAT MAI NA MELAWAT BLOG SYEEDA

Thursday, March 23, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

Assalamualaikum. Hai, selamat malam. Harapnya sempat lagi nak siapkan entry. Gigih berperang nak siapkan entry ni. Yela hari ni last day untuk hantar penyertaan.. Excited sangat ni!!

Ini semua berpunca akibat terbaca entry rakan-rakan blogger yang join Lazada Birthday Blogger Contest sempena Ulangtahun Kelahiran Ke 5 Lazada. Siap ada Sale lagi di Lazada bermula 22 Mac hingga 24 Mac ni. Jangan lepaskan peluang ni ye uolss. Selamat Hari Lahir LAZADA.

LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

Jom kita jawab soalan daripada Lazada :-

a. What do you love about Lazada?

Semestinya kerana ada banyak SALE di Lazada ni. Rambang mata pulak tu tengok barang-barang di Lazada dan rasa macam nak beli semua je. Walaupun belum pernah membeli barang di Lazada, tetapi dah terpikat dengan barang-barang kat Lazada ni. Syeeda baru je nak membuka langkah untuk membeli belah di Lazada. Sangat ketinggalan kan..huhuhu

b. Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products).


Panasonic SD-P104 Bread Maker 13 Preset Programs


Dah lama mencari bread maker ni. Senang sikit nak buat roti kan.. kalau guna kaedah manual lenguh tangan dibuatnya dan ambil masa yang lama jugak. Dengan adanya bread maker ni mudah kerja kita kan nak makan roti..hiiii

Khind Stand Mixer SM350P (Red)


Dah lama jatuh cinta dengan mixer jenama khind ni. Comel dan warna yang cantik. Kalau dapat mixer ni memang bertambah rajinlah kita nak buat kek uolss. Heheee

GTE High Power Portable Handheld Car Vacuum Cleaner


Sangat berguna untuk vakum kereta. Jimat kan vakum kereta sendiri. Lagipun tak payah la nak guna vakum biasa yang besar tong untuk vakum kereta.

c. How do you think Lazada Malaysia can improve? 


Lazada sudah dikenali di seluruh dunia. Sedikit perubahan atau penambahbaikan akan dapat majukan lagi Lazada. Sebagai contoh dari segi pemasaran. Mungkin boleh iklankan di arus media massa agar dapat menarik lebih ramai pelanggan. Dari segi laman web, mungkin boleh tingkatkan lagi dari aspek-aspek berkaitan. 

d. What is your birthday wish to Lazada Malaysia? 

Selamat Ulangtahun Kelahiran kepada Lazada Malaysia. Semoga terus sukses.








Bye!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...